ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Certifications

Το Photolab είναι το πρώτο εργαστήριο που μπήκε στη διαδικασία πιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε το πρώτο Πιστοποιημένο Εργαστήριο T.C.P.C. (Tecco Certified Print Center), επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα στα print tests της διαδικασίας πιστοποίησης. Επίσης η πιστοποίηση της εταιρείας ChromaLuxe, ως ChromaLuxe Certified Lab και η πιο πρόσφατη πιστοποίηση της Ilford ως I.C.P.P. (Ilford Certified Print Partner), εξασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών!

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου της Tecco μετά την ολοκλήρωση της πιστοποίησης του εργαστηρίου μας:

“Εμείς στην Tecco είμαστε υπερύφανοι που έχουμε το Photolab Athens, ένα από τα καλύτερα εργαστήρια στην Ελλάδα, πλέον ως Πιστοποιημένο Εκτυπωτικό Κέντρο Tecco. Το Photolab Athens δεν είναι απλά ένα νέο μέλος στην οικογένεια T.C.P.C. αλλά και ένα από τα εργαστήρια που πέρασαν με άριστα τα test πιστοποίησης!

Αυτό το πιστοποιητικό, είναι ένας ποιοτικός έλεγχος που ενθαρρύνει τα εργαστήρια να προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες, με τη βοήθεια συστημάτων διαχείρισης χρώματος και φυσικά τη βοήθεια και τα κορυφαία προϊόντα της Tecco.

Το πιστοποιητικό εξασφαλίζει ότι το κάθε T.C.P.C. εργαστήριο, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του. Επίσης βοηθά τους υποψήφιους πελάτες να βρούν ένα εργαστήριο που θα εμπιστευτούν και θα είναι σίγουροι ότι θα λάβουν κορυφαία ποιότητα στις εκτυπώσεις τους.

Εϊμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα του Photolab Athens, υπό την καθοδήγηση του Στράτου Ακτίδη, θα προσφέρουν τέλειες εκτυπώσεις, έτσι ακριβώς όπως μας έδειξαν κατά τη διάρκεια των τεστ πιστοποίησης.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το T.C.P.C. εδώ: http://tecco.de/the-place-to-print-your-artwork/