ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πιστοποιήσεις Ποιότητας Προϊόντων & Υπηρεσιών

Η πιστοποίηση των εταιρειών Ilford, Tecco, ChromaLuxe, Durst και Hahnemuehle, είναι μία διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των εργαστηρίων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Με τη διαδικασία αυτή παροτρύνονται τα εργαστήρια να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους, μέσα από διαδικασίες διαχείρισης χρώματος. Οι πιστοποιήσεις αυτές εξασφαλίζουν ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο προσφέρει κορυφαία ποιότητα στους πελάτες του και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζει και επιβραβεύεται για το σύστημα διαχείρησης ποιότητας που χρησιμοποιεί.

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου της Tecco μετά την ολοκλήρωση της πιστοποίησης του εργαστηρίου μας:

“Εμείς στην Tecco είμαστε υπερύφανοι που έχουμε το Photolab Athens, ένα από τα καλύτερα εργαστήρια στην Ελλάδα, πλέον ως Πιστοποιημένο Εκτυπωτικό Κέντρο Tecco. Το Photolab Athens δεν είναι απλά ένα νέο μέλος στην οικογένεια T.C.P.C. αλλά και ένα από τα εργαστήρια που πέρασαν με άριστα τα test πιστοποίησης!

Αυτό το πιστοποιητικό, είναι ένας ποιοτικός έλεγχος που ενθαρρύνει τα εργαστήρια να προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες, με τη βοήθεια συστημάτων διαχείρισης χρώματος και φυσικά τη βοήθεια και τα κορυφαία προϊόντα της Tecco.

Το πιστοποιητικό εξασφαλίζει ότι το κάθε T.C.P.C. εργαστήριο, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του. Επίσης βοηθά τους υποψήφιους πελάτες να βρούν ένα εργαστήριο που θα εμπιστευτούν και θα είναι σίγουροι ότι θα λάβουν κορυφαία ποιότητα στις εκτυπώσεις τους.

Εϊμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα του Photolab Athens, υπό την καθοδήγηση του Στράτου Ακτίδη, θα προσφέρουν τέλειες εκτυπώσεις, έτσι ακριβώς όπως μας έδειξαν κατά τη διάρκεια των τεστ πιστοποίησης.