Φωτογραφικές & Εικαστικές

Εκθέσεις

Το Photolab Athens είναι η επιλογή των κορυφαίων φωτογράφων, καλλιτεχνών, εικαστικών και φορέων. Γιάννης Μπεχράκης, Πάνος Κοκκινιάς, Νικόλαος, Δανάη Στράτου, Γιώργης Γερόλυμπος, Μανώλης Μπαμπούσης και πολλοί άλλοι, καθώς και φορείς όπως η Documenta, το TransEurope, το Athens Photo World, το Metapolis, φωτογραφικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και πολλοί άλλοι, επίλεξαν και επιλέγουν το εργαστήριό μας! Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, καλλιτέχνες και εικαστικούς προκειμένου να σχεδιάσουμε ομαδικές ή ατομικές εκθέσεις.
Το πρώτο βήμα για μία πετυχημένη έκθεση είναι η συνεργασία με τον καλλιτέχνη προκειμένου να καταλάβουμε απόλυτα το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε στο κοινό. Στα κεντρικά μας γραφεία, γίνονται όλες οι απαραίτητες συναντήσεις, αναλύουμε όλα τα δεδομένα, βοηθάμε αν χρειαστεί στην επιλογή των αρχείων και καταλήγουμε στα πιο κατάλληλα υλικά εκτύπωσης προκειμένου να αναδείξουμε καλύτερα τα έργα!

Η ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει γκαλερί, να βοηθήσει στο στήσιμο της έκθεσης με προτάσεις σχετικά με τη δομή, τις διαστάσεις των έργων και τις ενότητες της έκθεσης. Στη συνέχεια προχωράμε στην προετοιμασία των αρχείων και το editing, μία διαδικασία στην οποία μπορείτε να είστε παρόντες και να παρακολουθείτε όλα τα βήματα. Τέλος, η εκτύπωση θα δώσει ζωή στα έργα και θα ολοκληρώσει τη διαδικασία πριν το τελικό στήσιμο της έκθεσης πριν τα εγκαίνια!

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ανάρτηση των έργων σας στο χώρο της έκθεσης*

*ισχύει εντός Αττικής

Όλες μας οι εκτυπώσεις και τα προϊόντα έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 50 χρόνια, όπως αυτή ορίζεται από τις πιστοποιήσεις που παρέχουν οι κατασκευάστριες εταιρείες, χωρίς αυτές να αποτελούν ταυτόχρονα εγγύηση διάρκειας ζωής και αυτό διότι δεν δύναται να υπάρχει έλεγχος ως προς τις συνθήκες στις οποίες οι εκτυπώσεις εκτίθενται στο τέλος.

Οι πιστοποιήσεις αυτές έχουν πραγματοποιηθεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες έκθεσης, όπως εσωτερικοί χώροι, χωρίς ηλιακό φως και ακτινοβολία, 20˚C - 28˚C θερμοκρασία και 60% υγρασία. Κάθε απόκλιση από αυτές, μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής και να επηρεάσει την ποιότητα των εκτυπώσεων. Υπό κανονικές συνθήκες έκθεσης στον ήλιο, η διάρκεια ζωής μπορεί να μειωθεί ακόμα και σε λιγότερα από 5 χρόνια. Το Photolab Athens ενημερώνει για τις πιστοποιήσεις της εκάστοτε μεθόδου από τις κατασκευάστριες εταιρείες, αλλά δεν εγγυάται τη διάρκεια ζωής των εκτυπώσεων.

Κορυφαίοι εκτυπωτές

Έχουμε στη διάθεσή σας 8 κορυφαίους εκτυπωτές C-Print, Giclee, UV, Solvent και Digital Offset. Σε συνδυασμό με τη διαδικασία colour management που ακολουθούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας, το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων θα ξεπερνά κάθε προσδοκία σας!


Πιστοποιημένο Εκτυπωτικό Κέντρο

Η πιστοποίηση των εταιρειών Ilford, Tecco, ChromaLuxe και Hahnemuehle, είναι μία διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των εργαστηρίων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Με τη διαδικασία αυτή παροτρύνονται τα εργαστήρια να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους, μέσα από διαδικασίες διαχείρισης χρώματος. Οι πιστοποιήσεις αυτές εξασφαλίζουν ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο προσφέρει κορυφαία ποιότητα στους πελάτες του και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζει και επιβραβεύεται για το σύστημα διαχείρησης ποιότητας που χρησιμοποιεί.