ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΜΑΣ

Gold Series

Η Gold Series δημιουργήθηκε για όσους ψάχνουν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης σε κορυφαία χαρτιά. Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε συλλογές των εταιρειών Ilford, Hahnemuhle και Innova! Τα χαρτιά αυτά ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους καθώς και για τις διακρίσεις Tipa Best Product! Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όλες τις επιλογές!!!


Κορυφαίοι εκτυπωτές

Έχουμε στη διάθεσή σας δύο κορυφαίους fine art εκτυπωτές, Epson Stylus Pro 9900 και τον Epson SC-P20000. Σε συνδυασμό με τη διαδικασία colour management που ακολουθούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας, το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων θα ξεπερνά κάθε προσδοκία σας!


Πιστοποιημένο Εκτυπωτικό Κέντρο

Η πιστοποίηση των εταιρειών Ilford και Tecco, είναι μία διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των εργαστηρίων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Με τη διαδικασία αυτή παροτρύνονται τα εργαστήρια να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους, μέσα από διαδικασίες διαχείρισης χρώματος. Οι πιστοποιήσεις αυτές εξασφαλίζουν ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο προσφέρει κορυφαία ποιότητα στους πελάτες του και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζει και επιβραβεύεται για το σύστημα διαχείρησης ποιότητας που χρησιμοποιεί. Το Photolab Athens είναι το μόνο Ilford Certified Print Partner και Tecco Certified Print Center στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα ανά τον κόσμο, πετυχαίνοντας υψηλότατη βαθμολογία κατά τη διαδικασία πιστοποίησης.


Οι εκτυπώσεις ciclee, χρησιμοποιούν κυρίως βαμβακερά χαρτιά τα οποία εκτυπώνονται με μελάνι από εκτυπωτές κορυφαίας ποιότητας. Στο Photolab χρησιμοποιούμε αυτή τη μέθοδο από το 2006 και σήμερα έχουμε διαθέσιμους δύο εκτυπωτές Epson Stylus Pro 9900 με 11 μελάνια και Epson SC-P20000 με 9 μελάνια), οι οποίοι χαρίζουν κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε διαστάσεις έως 152cm πλάτος. Με μία ποικιλία χαρτιών με λεία, ήπια ή έντονη υφή, η μέθοδος Giclee είναι η καλύτερη επιλογή σας για εκτυπώσεις σε fiber-based χαρτιά.

Όλες μας οι εκτυπώσεις και τα προϊόντα έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 50 χρόνια, όπως αυτή ορίζεται από τις εκάστοτε κατασκευάστριες εταιρίες και εφόσον πληρούνται συγκεκριμένες συνθήκες στις οποίες αυτά εκτίθονται, όπως εσωτερικοί χώροι, χωρίς ηλιακό φως και ακτινοβολία, 20˚C - 28˚C θερμοκρασία και 60% υγρασία. Κάθε απόκλιση από τα παραπάνω μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής και να επηρεάσει την ποιότητα της εκτύπωσης. Υπό κανονικές συνθήκες έκθεσης στον ήλιο, η διάρκεια ζωής μπορεί να μειωθεί ακόμα και σε λιγότερα από 10 χρόνια.