ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ

Gold Series

Η Gold Series δημιουργήθηκε για όσους ψάχνουν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης σε μοναδικά fine art χαρτιά. Επιλέξτε ανάμεσα από τρία archival, acid free και age resistant προϊόντα των εταιρειών Ilford και Hahnemuehle! Τα χαρτιά αυτά ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους και τις κορυφαίες προδιαγραφές τους! Iford Gold Fibre Pearl, Hahnemuhle Photo Rag Satine και Teshuki Washi Japanese Handmade Paper. Ανακαλύψτε τα στο νέο showroom στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χολαργό!


Κορυφαίοι εκτυπωτές

Έχουμε στη διάθεσή σας δύο κορυφαίους fine art εκτυπωτές, Epson Stylus Pro 9900 και τον Epson SC-P20000. Σε συνδυασμό με τη διαδικασία colour management που ακολουθούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας, το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων θα ξεπερνά κάθε προσδοκία σας!


Πιστοποιημένο Εκτυπωτικό Κέντρο

Η πιστοποίηση των εταιρειών Ilford, Tecco και Hahnemuehle, είναι μία διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των εργαστηρίων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Με τη διαδικασία αυτή παροτρύνονται τα εργαστήρια να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους, μέσα από διαδικασίες διαχείρισης χρώματος. Οι πιστοποιήσεις αυτές εξασφαλίζουν ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο προσφέρει κορυφαία ποιότητα στους πελάτες του και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζει και επιβραβεύεται για το σύστημα διαχείρησης ποιότητας που χρησιμοποιεί.


Οι εκτυπώσεις giclee, χρησιμοποιούν κυρίως βαμβακερά χαρτιά τα οποία εκτυπώνονται με μελάνι από εκτυπωτές κορυφαίας ποιότητας. Στο Photolab χρησιμοποιούμε αυτή τη μέθοδο από το 2006 και σήμερα έχουμε διαθέσιμους δύο εκτυπωτές Epson Stylus Pro 9900 με 11 μελάνια και Epson SC-P20000 με 9 μελάνια), οι οποίοι χαρίζουν κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε διαστάσεις έως 152cm πλάτος. Με μία ποικιλία χαρτιών με λεία, ήπια ή έντονη υφή, η μέθοδος Giclee είναι η καλύτερη επιλογή σας για εκτυπώσεις σε fiber-based χαρτιά.

Όλες μας οι εκτυπώσεις και τα προϊόντα έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 50 χρόνια, όπως αυτή ορίζεται από τις πιστοποιήσεις που παρέχουν οι κατασκευάστριες εταιρείες, χωρίς αυτές να αποτελούν ταυτόχρονα εγγύηση διάρκειας ζωής και αυτό διότι δεν δύναται να υπάρχει έλεγχος ως προς τις συνθήκες στις οποίες οι εκτυπώσεις εκτίθενται στο τέλος.

Οι πιστοποιήσεις αυτές έχουν πραγματοποιηθεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες έκθεσης, όπως εσωτερικοί χώροι, χωρίς ηλιακό φως και ακτινοβολία, 20˚C - 28˚C θερμοκρασία και 60% υγρασία. Κάθε απόκλιση από αυτές, μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής και να επηρεάσει την ποιότητα των εκτυπώσεων. Υπό κανονικές συνθήκες έκθεσης στον ήλιο, η διάρκεια ζωής μπορεί να μειωθεί ακόμα και σε λιγότερα από 5 χρόνια. Το Photolab Athens ενημερώνει για τις πιστοποιήσεις της εκάστοτε μεθόδου από τις κατασκευάστριες εταιρείες, αλλά δεν εγγυάται τη διάρκεια ζωής των εκτυπώσεων.