Metal Print II

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ METAL PRINT.

ChromaLuxe Metal Print II

Το Metal Print είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μας υλικά. Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου κόβει την ανάσα με τα πλούσια, φωτεινά χρώματα, το έντονο κοντράστ και την οξύτητα των εικόνων. Από το 2014 το Photolab είναι πιστοποιημένo εργαστήριo για την εκτύπωση Metal Print, προσφέροντας αυτή την τεχνική στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

Αντίθετα με την πρώτη γενιά Metal Print, όπου τα μελάνια Sawgrass δεν μας ικανοποίησαν ως προς την διάρκεια και την απόδοσή τους, σε αυτή τη νέα παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούμε εκτυπωτή Epson SC F6200 σε συνδυασμό με μελάνια Epson Ultrachrome DS. Έτσι, σύμφωνα με την Wilhelm Imaging Research, εξασφαλίζεται για πάνω από 50 χρόνια η διάρκεια ζωής των εκτυπώσεων. Επιπλέον τα νέα ChromaLuxe EXT πάνελ αλουμινίου προσφέρουν καλύτερη απόδοση, UV προστασία και έχουν ακόμα πιο λευκή βάση.

Η ChromaLuxe, εταιρεία κατασκευής του Metal Print, είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή HD πάνελ αλουμινίου. Η αρχική εκτύπωση γίνεται οριζόντια ανεστραμμένη, σε ένα ειδικό χαρτί που ονομάζεται “χαρτί θερμομεταφοράς”. Στη συνέχεια πρεσάρουμε το χαρτί με την εκτύπωση πάνω στο ειδικό αλουμίνιο της ChromaLuxe, σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ώστε τα μελάνια να μετατραπούν σε αέρια μορφή και να εισχωρήσουν μέσα στο αλουμίνιο. Η τελική εκτύπωση αποτελείται μόνο από το αλουμίνιο. Δεν υπάρχει κάποιο χαρτί, κόλλα ή άλλο υλικό!


Το αλουμίνιο πάχους μόλις 1.2mm είναι πολύ ελαφρύ, κάτι που ευνοεί τις δυνατότητες ανάρτησης και μεταφοράς. Όλες οι εκτυπώσεις περιλαμβάνουν το κατάλληλο σύστημα ανάρτησης. Το Metal Print είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για εσωτερική διακόσμηση ξενοδοχείων, γραφείων, εστιατορείων, σπιτιών κτλ, σήμανση εσωτερικών χώρων, καθώς και για κάθε καλλιτεχνική εφαρμογή και φωτογραφική έκθεση.

Όλες μας οι εκτυπώσεις και τα προϊόντα έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 50 χρόνια, όπως αυτή ορίζεται από τις πιστοποιήσεις που παρέχουν οι κατασκευάστριες εταιρείες, χωρίς αυτές να αποτελούν ταυτόχρονα εγγύηση διάρκειας ζωής και αυτό διότι δεν δύναται να υπάρχει έλεγχος ως προς τις συνθήκες στις οποίες οι εκτυπώσεις εκτίθενται στο τέλος.

Οι πιστοποιήσεις αυτές έχουν πραγματοποιηθεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες έκθεσης, όπως εσωτερικοί χώροι, χωρίς ηλιακό φως και ακτινοβολία, 20˚C - 28˚C θερμοκρασία και 60% υγρασία. Κάθε απόκλιση από αυτές, μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής και να επηρεάσει την ποιότητα των εκτυπώσεων. Υπό κανονικές συνθήκες έκθεσης στον ήλιο, η διάρκεια ζωής μπορεί να μειωθεί ακόμα και σε λιγότερα από 5 χρόνια. Το Photolab Athens ενημερώνει για τις πιστοποιήσεις της εκάστοτε μεθόδου από τις κατασκευάστριες εταιρείες, αλλά δεν εγγυάται τη διάρκεια ζωής των εκτυπώσεων.

Κομψότητα

Το Metal Print είναι σίγουρα το πιο κομψό και minimal υλικό μας! Με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες, πάχος μόλις 1.2mm και απίστευτα λεία επιφάνεια, το τελικό προϊόν αποτελείται μόνο από το ειδικό αλουμίνιο της ChromaLuxe (1), χωρίς κόλλες ή άλλα υλικά και σίγουρα θα σας συναρπάσει!


Επιλογές Υλικού

Διαθέσιμο σε White Glossy, Clear Glossy, Clear Matte και σε οποιαδήποτε διάσταση έως 80x120cm, το Metal Print θα καλύψει κάθε δημιουργική σας ανάγκη! Επίσης μπορεί να κοπεί και να σχηματοποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με το κορυφαίο μας ψηφιακό κοπτικό Zund G3.


Ανθεκτικό Στις Συνθήκες

Το Metal Print είναι το μοναδικό μας υλικό που μπορεί να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ακραίες συνθήκες όπως η υγρασία, οι χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες και το νερό! Η καλύτερη επιλογή για ξενοδοχεία και γενικότερα χώρους που απαιτούν υψηλή αντοχή.


Δυνατότητες Κορνίζας

Απογειώστε το τελικό προϊόν, συνδυάζοντας την εκτύπωση Metal Print, με μία από τις τρεις επιλογές χειροποίητης κορνίζας. Classic, Normal Floating και Large Floating, σε μαύρο ή λευκό χρώμα.